Zo werkt Unicom

Wij zijn een compact en flexibel communicatie advies bureau, waarin snelheid, kennis van zaken en inventiviteit de boventoon voeren. En dat lukt iedere keer weer opnieuw dankzij de combinatie van creativiteit en een no-nonsense aanpak.

U hebt bij Unicom altijd contact met dezelfde persoon en dat bevordert de snelheid van werken en voorkomt misverstanden. Afspraak is bij ons altijd afspraak, dus u mag blind vertrouwen op levertijden, offertes en andere overeenkomsten.We beschikken over alle benodigde specialismen en u kunt ons inschakelen voor iedere communicatie-opdracht: van een eenmalige folder tot aan langjarige thema-campagnes toe. Dankzij de Unicom-werkwijze bent u dus altijd verzekerd van communicatie-maatwerk en kunt u erop vertrouwen dat wij steeds op zoek zijn naar een creatieve oplossing, die u een maximaal resultaat oplevert.

Projecten van A tot Z regelen: ‘n echte Unicom-specialiteit.

Zodra u ons inschakelt voor het regelen van uw project, hebt u nergens meer omkijken naar. Wij doen alles. Van het campagneplan tot het ontwerpen en produceren van alle campagne-uitingen. Maar ook het organisatorische deel van de campagne. De complete begeleiding, zowel intern als extern, verzorgen wij desgewenst voor u. Als onderdeel van uw eigen projectteam, een “tijdelijke/interim”collega. Aan de hand van onze praktijkvoorbeelden laten wij u graag zien hoe succesvol en effectief zo’n Unicom-projectbegeleiding uitpakt.

Meer weten? Bel of mail ons!