Zo werkt Unicom

Wij zijn een compacte en flexibele organisatie, waarin snelheid, kennis van zaken en inventiviteit de boventoon voeren. En dat lukt iedere keer weer opnieuw dankzij de combinatie van creativiteit en een no-nonsense aanpak.

U hebt bij Unicom altijd contact met dezelfde persoon en dat bevordert de snelheid van werken en voorkomt misverstanden. Afspraak is bij ons altijd afspraak, dus u mag blind vertrouwen op levertijden, offertes en andere overeenkomsten.We beschikken over alle benodigde specialismen en u kunt ons inschakelen voor iedere communicatie-opdracht: van een eenmalige folder tot aan langjarige thema-campagnes toe. Dankzij de Unicom-werkwijze bent u dus altijd verzekerd van communicatie-maatwerk en kunt u erop vertrouwen dat wij steeds op zoek zijn naar een creatieve oplossing, die u een maximaal resultaat oplevert.

Desgewenst nemen wij u de totale opdracht uit handen en zijn we tijdelijk even een collega. Van idee tot en met uitvoering, wij ontzorgen u graag. Meer weten? Bel of mail ons!